ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:Νέα Φτώχεια & Κοινωνικός Αποκλεισμός: Πολιτικές Καταπολέμησης & Καθιέρωση ενός Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο “Ιωάννης Δρακόπουλος” του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30)  θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου με θέμα: «Νέα Φτώχεια & Κοινωνικός Αποκλεισμός: Πολιτικές Καταπολέμησης & Καθιέρωση ενός Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος» (Μπαλούρδος Δ. Πετράκη Μ. επιμ., εκδόσεις Βουλής των Ελλήνων, Αθήνα 2012). Το βιβλίο περιλαμβάνει τις εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων και πολιτικών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς και τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των φορέων της κοινωνίας των πολιτών, οι οποίες παρουσιάστηκαν στην  Ειδική Συνεδρία της 15ης Φεβρουαρίου 2012 της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Με βάση το πρόγραμμα της εκδήλωσης, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της  Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, το Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων κ. Θάνος Παπαϊωάννου. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών κκ. Νίκος Δεμερτζής, Ναπολέων Μαραβέγιας, Ιωάννης Υφαντόπουλος και Δημήτρης Χαραλάμπης.

 

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Διονύσης Μπαλούρδος, Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s